Search
Close this search box.

Kim Kardashian: nog te vroeg voor draagmoeder

Het wil Kim Kardashian maar niet lukken om opnieuw zwanger te worden, maar de realityster geeft de hoop niet op. Andere manieren om een kindje te krijgen, zoals adoptie of het zoeken van een draagmoeder, zijn voorlopig nog geen optie voor haar.

Kim en haar man Kanye West hebben al een dochtertje van bijna twee jaar oud dat North heet. Het stel zou graag nog een kind willen, maar de 34-jarige socialite heeft vruchtbaarheidsproblemen. “Ik ga naar de beste artsen en probeer alles te doen wat ervoor nodig is”, vertelde ze maandag in The Today Show.

De artsen hebben haar aangeraden een draagmoeder in te schakelen. Daar vindt Kardashian het nu nog te vroeg voor. “Ik wil het nog iets langer blijven proberen. Ik heb nog steeds hoop, dus ik geef niet op. Zeg nooit nooit.” De mogelijkheid om een kind te adopteren heeft ze nog niet eens met haar man besproken.

In het interview ging Kim ook uitgebreid in op de geslachtsverandering van haar stiefvader Bruce Jenner, die vrijdag bekendmaakte dat hij tegenwoordig als vrouw door het leven gaat. Ze is heel erg blij voor Bruce, omdat hij eindelijk zichzelf kan zijn. “Hij heeft innerlijke rust gevonden en is nu echt gelukkig.”

 

[NOVUM]