Zoek
Sluit dit zoekvak.

Finale Germany’s Next Topmodel in New York

De finale van Germany’s Next Topmodel wordt mogelijk naar New York verplaatst. Donderdagavond werd de live-uitzending van het Duitse modellenprogramma afgebroken wegens een bommelding in congres- en theatercentrum SAP Arena in Mannheim.

Zender ProSieben heeft aangekondigd op 28 mei de finale in te halen, al zal die niet live zijn. De Duitse krant Bild heeft ontdekt dat de finale op 23 mei wordt opgenomen in New York. Het zou een voor de hand liggende beslissing zijn, omdat presentatrice Heidi Klum binnenkort weer voor America’s Got Talent in actie komt. “New York is natuurlijk een goede optie. Ik vind het persoonlijk super”, verklaart jurylid Thomas Hayo in Bild. Maar de knoop is nog niet definitief doorgehakt, voegt hij eraan toe.

Zeker is wel dat de finale minder grootschalig wordt. ”Het wordt intiemer. Een show in een arena kun je niet in veertien dagen voorbereiden”, zegt een woordvoerder van ProSieben in de krant. Niettemin wil de zender naast de vier kandidaten hun familieleden en vrienden en een aantal uitverkoren tv-kijkers laten overvliegen naar de finale. [NOVUM]