Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Family7 live vanaf Pinksterconferentie op terrein Walibi Holland

Medianieuws

De christelijke televisiezender Family7 zendt op eerste Pinksterdag (24 mei) vanaf 09.30 uur live uit vanaf de Pinksterconferentie. Dit is de eerste keer dat er een samenkomst van ‘Opwekking’ live wordt uitgezonden op televisie.

De conferentie werd het vorige jaar door meer dan 55.000 bezoekers bezocht tijdens het Pinksterweekeinde, waaronder meer dan 20.000 kampeerders. Op deze eerste Pinksterdag zal Henk Stoorvogel vertellen over het thema ‘Samen gaan we voor Gods droom’.

Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei organiseert Opwekking voor de 45e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren.

Café Tinto
Na vier seizoenen gaat het dagelijkse ochtendprogramma Café Tinto stoppen. Op donderdag 21 mei is de laatste uitzending.

Family7 : “Na meer dan 700 afleveringen stoppen we met het maken van nieuwe afleveringen en gaan we ons in het nieuwe seizoen richten op nieuwe programma’s. Vier jaar lang is Café Tinto veel kijkers tot zegen geweest en verwelkomden we meer dan 2000 gasten die allen hun verhaal vertelden.”

Tijdens de zomermaanden blijft Family7 herhalingen uitzenden van eerdere uitzendingen van Café Tinto. Family7 is inmiddels in bijna vijf miljoen huishoudens te ontvangen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen