Zoek
Sluit dit zoekvak.

Timur en Rámon vervangen Gerard Ekdom, Stenders weg bij 3FM

Timur Perlin en Rámon Verkoeijen presenteren vanaf 1 augustus het nieuwe doordeweekse lunchprogramma van NPO 3FM, aldus de radiozender die maandag de nieuwe programmering bekendmaakt. De twee radio-deejays nemen het stokje over van Gerard Ekdom, hij gaat aan de slag bij Radio 2. Rob Stenders gaat weg bij 3FM.

Giel Beelen krijgt ook een nieuw radioprogramma, hij is vanaf augustus naast de ochtenden ook op de vrijdagavond te horen. Zijn nieuwe programma maakt hij samen met Eva Koreman. Barend van Deelen en Wijnand Speelman nemen na Giel en Eva de honneurs waar op de vrijdagavond.

Op zaterdag en zondag kunnen de 3FM luisteraars zich vermaken met Herman Hofman, Wijnand Speelman, Sander Hoogendoorn en Barend van Deelen. Annemieke Schollaardt gaat op zaterdag en zondag aan het einde van de middag een nieuw programma maken. Eva Koreman doet dat in de vrijdagnacht en zaterdagavond en Saskia Weerstand doet dat op de zondagavond.

Ik keek de afgelopen weken uit naar vandaag, de dag waarop Frank van der Lende start met zijn nieuwe middagshow, de dag waarop de doordeweekse 3FM avond nieuw klinkt met Domien Verschuuren, Roosmarijn Reijmer en Mark van der Molen“, zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. Frank van der Lende heeft het tijdslot van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga overgenomen.

“Ik kijk nu uit naar 1 augustus. Dan stroomt veel dj-talent dat we de laatste jaren hebben opgeleid door naar mooie plekken in de programmering: Sander Hoogendoorn, Wijnand Speelman, Saskia Weerstand, Barend van Deelen, Tomas Delsing en Herman Hofman.”

Rob Stenders is per augustus niet meer te horen op 3FM
Rob Stenders is per augustus niet meer te horen op 3FM. Een woordvoerster laat weten dat Stenders op eigen verzoek niet meer te horen is op de zender. “Hij heeft al een eerste stap gezet naar Radio 2 en de verwachting is dat dat zal uitbreiden.” [radio.NL/Novum]

Nieuwe programmering
Maandag tot en met vrijdag:
06-10    Giel Beelen (VARA)
10-12    Michiel Veenstra (NTR)
12-14    Timur en Rámon (BNN)
14-16    Paul Rabbering (KRO-NCRV)
16-18    Frank van der Lende ♥ (BNN)

Maandag tot en met donderdag:
18-21    Domien Verschuuren (BNN)
21-00    Roosmarijn Reijmer (VPRO)
00-02    Mark van der Molen (POWNED)

Vrijdagavond:
18-21    Giel Beelen & Eva Koreman (VARA)
21-00    Barend & Wijnand (AVROTROS/KRO-NCRV)
00-03    Eva Koreman (BNN)
03-06    Jasper Leijdens & Rob Janssen (AVROTROS)

Zaterdag en zondag overdag:
06-09   Herman Hofman (AVROTROS)
09-12   Wijnand Speelman (KRO-NCRV)
12-14   Sander Hoogendoorn (BNN)
14-16   Barend van Deelen  (Zaterdag: Mega Top 50) (AVROTROS)
16-19   Annemieke Schollaardt (AVROTROS)

Zaterdagavond, zaterdagnacht:
19-21   Sander Hoogendoorn/Thats’s Live (BNN)
21-00   Eva Koreman (BNN)
00-03   Tomas Delsing (VPRO)
03-06   Harm Den Besten (BNN)

Zondagavond
19-21   Saskia Weerstand (KRO-NCRV)
21-00   Joram Kaat (EO)

Gerelateerde berichten