Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Talkshow Tour du Jour reist mee naar Frankrijk

Medianieuws

De talkshow Tour du Jour van RTL7 blijft dit jaar niet achter in Utrecht na Le Grand Départ van de Tour de France in de Domstad. Wilfred Genee trekt met een camper naar Frankrijk om verslag te doen van het wielernieuws. Met zijn camper strijkt hij neer op zes strategisch gelegen campings in Nederland en Frankrijk, maakte RTL7 donderdag bekend.

Talkshow Tour du Jour reist mee naar Frankrijk Net als vorig jaar zijn de vaste gezichten die aan tafel aanschuiven Michael Boogerd en de Belgische oud-renner Eddy Planckaert. Gasten reizen met de Tour du Jour-camper mee, waaronder Blaudzun, Niki Terpstra, Edwin Winkels, Thijs Zonneveld, Jan Boskamp en Thomas Dekker.

Tour du Jour kwam sinds het derde seizoen in 2013 vanaf de Mariaplaats in Utrecht. In het komende vijfde seizoen wordt de 'studio' ingericht onder een luifel bij de Tour du Jour-camper. De tuinstoeltjes, de parasols, tafel en koelbox vormen het decor voor het gesprek over de etappe van die dag.

De Tour de France gaat dit jaar op zaterdag 4 juli van start in Utrecht. De uitzendingen komen vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli vanaf Tourcamping Down Under in Nieuwegein. Vanaf maandag 6 juli staat de Tour du Jour-camper op vijf verschillende locaties in Frankrijk. Op zondag 26 juli arriveert de Tourkaravaan aan de meet op de Champs Elysees in Parijs. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen