Search
Close this search box.

Cast Magic Mike XXL bij première in Amsterdam

De cast van de bioscoopfilm Magic Mike XXL komt woensdag 1 juli naar Amsterdam. Pathé Tuschinski rolt tijdens de Nederlandse première de rode loper uit voor acteur en producent Channing Tatum en de acteurs Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Amber Heard en Jada Pinkett Smith. Filmdistributeur Warner Bros verwacht ook bekende Nederlanders op de première.

Het is inmidels drie jaar geleden dat de kaskraker Magic Mike in de bioscoop te zien was. In het vervolg besluiten de leden van de Kings of Tampa net als Mike de handdoek in de ring te gooien, maar ze willen nog eenmaal knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Nieuwe rollen zijn er voor Amber Heard, Andie MacDowell, Elizabeth Banks en Jada Pinkett Smith. Magic Mike XXL is geregisseerd door Emmy Award-winnaar Gregory Jacobs, (Behind the Candelabra). [NOVUM]