Kies je favoriete radiostation

Dossiers

FOX brengt samenvattingen en finales Wimbledon

Medianieuws

Het oudste en meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld wordt dit jaar afgewerkt van 29 juni tot en met 12 juli. Op FOX zijn iedere speeldag omstreeks 23.45 uur de samenvattingen van het tournooi te zien en de zender zendt de finales van het dames en heren enkelspel live uit.

Op FOX Sports, de live sportzender van Nederland, is dagelijks circa 10 uur live verslag te zien. De de uitzendingen worden in afwisseling van elkaar gepresenteerd door  Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Helene Hendriks. FOX is voor iedereen met digitale televisie vrij te ontvangen, FOX sport is een betaald kanaal.

Iedere speeldag zijn rond 23.45 uur op FOX de hoogtepunten van die dag te zien. Bovendien zendt FOX de finales van het heren en dames enkelspel live uit op de zender. FOX is voor iedereen met digitale televisie vrij te ontvangen.

FOX Sports: alles live op maximaal 11 kanalen
FOX Sports doet rechtstreeks verslag op 6 tv-kanalen. Indien nodig wordt het aantal uitgebreid naar maximaal 11 kanalen via de online service van FOX Sports GO. Deze live uitzendingen op FOX Sports worden in afwisseling van elkaar gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Helene Hendriks. Zij worden bijgestaan door de deskundige analyses van onder meer Raemon Sluiter, Paul Haarhuis en John van Lottum. Verslaggever Pascal Kamperman en Jacco Eltingh zijn namens FOX Sports aanwezig in Londen voor het laatste nieuws, interviews en reportages.

Wimbledon: 29 juni – 12 juli
Het Grand Slam toernooi van Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld (sinds 1877) en tevens het meest prestigieuze toernooi in het professionele tennis. Wimbledon kent slechts één Nederlandse kampioen in het enkelspel. In 1996 schreef Richard Krajicek geschiedenis door in de finale de Amerikaan Malivai Washington te verslaan. Twee jaar later behaalden Jacco Eltingh en Paul Haarhuis de titel in het dubbeltoernooi. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen