Search
Close this search box.

Q-Music deejay Mattie Valk laat zien hoe je moet afvallen

Mattie Valk is elke werkdag samen met Wietze de Jager te horen in de ochtendshow op Q-Music. Mattie Valk was een jaar geleden niet echt meer tevreden met zijn ‘bierbuikje’. Voor Valk aanleiding om het roer om te gooien. De 30-jarige deejay bereikte een sixpack in één jaar tijd.

Na een jaar lang twee keer per dag een uur trainen met een personal trainer mag het resultaat er zijn. Op Facebook plaatste de deejay een voor- en nafoto. Op Instagram schijft Mattie Valk: “Best een beetje trots‘.

Foto: Facebook
In het AD zegt hij: “Het draait om 60 procent andere voeding en de rest verantwoord trainen’‘. Zijn eetpatroon is drastisch aangepast. “Ik heb zoveel mogelijk koolhydraten vermeden. Die zitten in bijvoorbeeld pasta’s en brood. De inname van eiwitten heb ik juist opgeschoefd met kwark, shakes en kipfilet. Eiwitten zijn noodzakelijk voor de spieropbouw.

Eens per week stond ik mezelf een zondig momentje toe met een snackje of goedkope, kant-en-klare maaltijd. Maar voor de rest hield ik me netjes aan de eetvoorschriften. Wat hielp is dat ik mijn omgeving vooraf had geïnformeerd. Daarmee was ik direct af van opmerkingen als ‘joh, doe niet zo moeilijk en eet lekker mee’.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten