Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TV Oost doet verslag van Zwarte Cross

Medianieuws

Meer dan 200 bands op 26 verschillende podia verdeeld over drie dagen: muziekliefhebbers komen op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde ruimschoots aan hun trekken. In samenwerking met Omroep Gelderland zendt TV Oost op zaterdag 25 en zondag 26 juli een verslag van het festival uit.

De 19e editie van het festival wordt gehouden van vrijdag 24 t/m zondag 26 juli in Lichtenvoorde. Angelique Kruger neemt net als vorig jaar de presentatie op zich. De uitzendingen zijn beide dagen te zien om 19.20 uur. In het verslag bij TV Oost is ook een ruime samenvatting te zien van de motorcross, waarbij brommers, zwaargewichten en zelfrijdende caravans over de baan schieten.

Festival
Vorig jaar trok dit grootste meerdaagse festival van Nederland een recordaantal van 185.276 bezoekers. Het Zwarte Cross Festival is een feest met motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Ruim 150 bands en 1.000 theaterartiesten staan er op het programma, van blues, dance, reggae tot aan feestmuziek. Er zijn dit jaar optredens van o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Anouk, Boekkers en Normaal.

Het Zwarte Cross festival is op zaterdag 25 en zondag 26 juli te zien bij TV Oost om 19.20 uur.

BNN
De Zwarte Cross is zaterdag 25 juli en zondag 26 juli om 22:45 uur ook te zien bij BNN op NPO 3. Gwen van Poorten en Lars Gierveld zullen het programma presenteren. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen