Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Q-Music deejay Wytze de Jager in Expeditie Robinson

Medianieuws

RTL 5 start ook dit jaar met een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’ op de Filippijnen. Dit jaar komt is er één kandidaat uit de radiowereld, Q-Music deejay Wytze de Jager. De presentatie is dit jaar in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

"Ik, Wietze de Jager, doe mee aan Expeditie Robinson!" vertelde de deejay in zijn ochtendshow Mattie & Wietze. "Eindelijk! Ik vind geheimen bewaren echt helemaal niks, zo irritant.... Je moet het spannend houden voor het programma. Ergens wil ik wel sorry zeggen dat we een leugentje hebben op moeten houden dat ik op vakantie was, maar het is voor een goed doel geweest."

Kandidaten 2015
De volgende kandidaten doen mee: Q-music deejay Wytze de Jager, tv-journalist Danny Ghosen, presentator Sander Janson, zangeres Sharon Doorson, presentator Kees van der Spek, acteur Oscar Aerts, presentator Jaap Jongbloed, zanger Tim Douwsma, weervrouw Amara Onwuka, rockzangers Elle Bandita, blogster Teske de Schepper, schrijfster en actrice Marian Mudder, rapper Ronnie Flex, hockeyster Kim Lammers, cabaretier Klaas van der Eerden, actrice Anna Speller en Sandra van Nieuwland.

Expeditie Robinson 2015 begint op donderdag 3 september 2015 op RTL 5. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen