Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL 7 neemt Voetbal International op de schop

Medianieuws

'Voetbal International' gaat verder onder de naam 'Voetbal Inside' nu de banden met het tijdschrift Voetbal International zijn doorgesneden, maar dat is niet de enige verandering van het praatprogramma. De RTL 7-show met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp wordt meteen helemaal vernieuwd.

Vanaf maandag 10 augustus trio Genee, Van der Gijp en Derksen terug bij RTL 7 tussen 20.30 en 22.00 uur. Naast de vertrouwde gasten Hans Kraaij jr., Wim Kieft en Jan Boskamp schuiven er wekelijks ook andere prominenten uit de voetbalwereld aan. Vanaf dit seizoen gaat Simon Zijlemans namens Voetbal Inside ook op pad om het laatste nieuws vanuit het land te verzamelen.

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7: “De verstokte fans hoeven niet te vrezen: ook onder de nieuwe titel blijft ‘Voetbal Inside’ in de kern wat het altijd is geweest: Wilfred, Johan en René die met hun tafelgast de voetbalwereld onder de loep nemen. Dat ze dat op geheel eigen wijze doen, is inmiddels een gegeven.

Wel zal het programma onder de nieuwe titel en een nieuwe look & feel, enige verfrissing ondergaan. Zo zullen er naast het nieuwe logo, ook een paar nieuwe programma onderdelen geïntroduceerd worden. Verder zal er de komende periode vooral online en op een nieuwe app het nodige aan het Voetbal Inside Platform worden toegevoegd." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen