Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver presenteren bizarre spelshow

Medianieuws

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver mogen bij RTL 5 een bizarre spelshow presenteren. Hoe sterk blijkt je vriendschap wanneer je je gezicht half moet laten spraytannen of wanneer je zoveel mogelijk pudding moet verzamelen door dit via de mond aan elkaar door te geven? Dat is te zien in het nieuwe zesdelige RTL-spelprogramma ‘Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben’.

‘Van Je Vrienden Moet Je het Hebben’ bij RTL 5 start met Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver is vanaf woensdag 2 september (vanaf 20.30 uur) te zien. In deze 'bizarre' spelshow strijden twee teams van vier vrienden, collega’s of familieleden tegen elkaar in allerlei humoristische en gênante opdrachten.

Het team dat er in slaagt de opdracht te winnen, krijgt geld voor hun jackpot. Het verliezende team moet de show verlaten. Ze hebben nog één kans om in het spel te blijven, door een extreem gênante of pijnlijke verliezersopdracht uit te voeren, waar hun vriendschap tot het uiterste wordt getest.

Slagen ze daarin, dan blijven ze in het spel, maar anders worden ze vervangen door een van de gretige reserveteams die backstage zitten te wachten. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen