Search
Close this search box.

FOX brengt Emmy Awards met speciale live-show

De winnaars van de prestigieuze Primetime Emmy Awards in Los Angeles worden in de nacht van zondag 20 september op maandag 21 september bekendgemaakt. In Nederland wordt de uitreiking vanuit Los Angeles exclusief uitgezonden door FOX met een speciale live show gepresenteerd door YouTuber Noah Zeeuw en 24Kitchen-chef Hugo Kennis.

Tijdens de live uitzending van de ceremonie, inclusief pre- en aftershow, komen Nederlandse gasten uit de showbizz en serie-kenners aan het woord. De presentatie is in handen van YouTuber Noah Zeeuw, bekend van zijn Youtube kanalen ‘De Filmfabriek’ en van ‘Ponkers’ die ook op Makers Channel zijn te zien. Hij wordt bijgestaan door 24Kitchen collega en serieliefhebber Hugo Kennis die de avond tevens culinair zal invullen.

Mark Bruitsman, Head of Programming: “Een belangrijk doel voor ons is om shows en series direct met de wereldwijde release te brengen. Niet meer dan logisch om de Emmy’s dan ook live uit te zenden! Niet in de laatste plaats omdat we natuurlijk trots zijn dat onze series zoveel nominaties hebben. Het belooft echt een super gezellige Emmy-nacht te worden met onze jonge talenten Noah de seriekenner en Hugo de culinaire rebel.”

67ste jaarlijkse Emmy Awards
De Emmy Awards worden gezien als de belangrijkste Amerikaanse prijzen in de televisie-industrie en werden voor het eerst uitgereikt in 1949. Dit jaar wordt het spektakel gehouden op zondag 20 september 2015 in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California. Acteur Andy Samberg zal de show voor de eerste keer presenteren. De nominaties zijn al op 16 juli 2015 bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten