Zoek
Sluit dit zoekvak.

BankGiro Loterij The Big Picture terug bij RTL4

Na een succesvol eerste seizoen is Robert ten Brink vanaf zondag 6 september te zien met een tweede seizoen van BankGiro Loterij The Big Picture. De interactieve spelshow geeft iedere week studiokandidaten de kans miljonair te worden. Elke aflevering speelt een deelnemer in de studio voor een miljoen euro.

Alles wat deze deelnemer moet doen om dit bedrag in de wacht te slepen is twaalf vragen goed te antwoorden die gesteld worden aan de hand van een levensgroot getoonde foto in de studio. Lukt het de studiokandidaat deze vragen allemaal goed te beantwoorden? Dan gaat hij/zij als miljonair naar huis met 1 miljoen euro.

Niet alleen in de studio maken deelnemers kans op dit bedrag, ook thuis op de bank kan meegespeeld worden. Via de speciale Big Picture App maken thuisspelers eveneens kans op geldprijzen. Daarnaast wordt het bedrag dat de studiospeler wint ook uitgekeerd aan één van de deelnemers van de BankGiro loterij, een bedrag dat dus kan oplopen tot wel 1 miljoen euro.

Het tweede seizoen van BankGiro Loterij The Big Picture is vanaf zondag 6 september wekelijks te zien op de zondagavond,  22:30 op RTL4. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten