Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Strijd barst los in groepsfase ‘UEFA Europa League’

Medianieuws

Eén van de grootste clubtoernooien van Europa, de ‘UEFA Europa League’, gaat vanaf donderdag (17 september) weer van start bij RTL 7. Europese topclubs, waaronder de Nederlandse clubs Ajax, FC Groningen en AZ, nemen het tegen elkaar op in de groepsfase van dit toernooi. De Europa League-avonden worden weer gepresenteerd door Wilfred Genee.

De prestaties van de belangrijkste teams worden grondig geanalyseerd door onder andere Johan Derksen en Wim Kieft. Wilfred Genee: “De Europa League is bij uitstek het platform waar Nederlandse clubs nog kunnen schitteren. Met Ajax, AZ en FC Groningen en misschien later nog PSV kan het een prachtig seizoen worden.”

Donderdag (17 september) start om 18:00 uur een uitgebreide voorbeschouwing op de Nederlandse wedstrijden, waarna Ajax om 19.00 uur aftrapt tegen Celtic. Vervolgens kan de wedstrijd Partizan Belgrado – AZ live worden gevolgd om 21.00 uur. Om 23.15 uur is er aandacht voor FC Groningen met een ruime samenvatting van het duel tegen Olympique Marseille.

De andere poulewedstrijden worden gespeeld op 1 oktober, 22 oktober, 5 november, 26 november en 10 december.

Gerelateerde Artikelen