Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Max wil geen programma's meer verkiesbaar stellen voor Televizier'

Medianieuws

Jan Slagter, directeur van Omroep Max, begrijpt niets van de voorlopige uitslag van de Gouden Televizier-Ring. Hij begrijpt niet dat 'Heel Holland Bakt' niet is genomineerd. Hij heeft weinig vertrouwen in de verkiezing van de Televizier.

'Max wil geen programma's meer verkiesbaar stellen voor Televizier'"Nog vol ongeloof, Heel Holland Bakt is niet genomineerd. Een programma waar meer dan 2,3 miljoen mensen naar kijken en hoge waardering krijgt!!", aldus Slagter.

"Stemmen is achterhaald en voor ouderen zeer gebruiksonvriendelijk."

In het programma RTL Boulevard werden maandagavond door Jan Smit de drie laatste genomineerden (geen publieksprijs) bekendgemaakt.

De beste drie waren SynDROOM, Expeditie Robinson en Streetlab.

Twijfels
Expeditie Robinson en Streetlab zijn niet door de kijkers gekozen maar door de redactie van tv-gids Televizier. Veel mensen op social media hebben twijfels over Streetlab, wat gemiddels slecht 270.000 kijkers trekt. Heel Holland Bakt doet het met 2,3 miljoen kijkers.

Over de verkiezing zegt directeur Jan Slagter verder op Twitter: "Wij overwegen sterk om onze programma's niet meer mee te laten doen aan deze verkiezing. Benieuwd naar de leeftijdsopbouw van de 'stemmers'."

De officiële uitreiking van de 50ste Gouden Televizier-Ring vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen