Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalige deejay Ruud de Wild van 538 in De Grote Bijbelquiz

Medianieuws

Ruud de wild wil graag in the picture blijven. Daarom gaat hij nu meedoen aan een tv-programma 'De Grote Bijbelquiz' bij de EO. Samen met Jack de Vries, Carolina Dijkhuizen en Abdelkader Benali test De Wild, voormalige deejay van Radio 538, de Bijbelkennis in De Grote Bijbelquiz van de EO en NCRV.

Voormalige deejay Ruud de Wild van 538 in De Grote Bijbelquiz Wie blijkt er veel kennis over de Bijbel te hebben en wie kan Abraham nog niet van Mozes onderscheiden? Zij strijden, samen met hun eigen samengestelde team, om de overwinning in De Grote Bijbelquiz 2015.

Tijdens De Grote Bijbelquiz krijgen de bekende Nederlanders 50 meerkeuzevragen die over de Bijbel gaan.

EO en NCRV: "Deze vragen gaan over nog steeds actuele onderwerpen zoals de wetenschap, muziek, geschiedenis, taal, kunst etc. Aan het einde van de quiz wordt het uiteindelijke rapportcijfer bekendgemaakt."

Live meespelen
Via Debijbelquiz.nl (vanaf 24 okt) kunnen de kijkers tijdens de uitzending live meedoen met de quiz. Aan het eind kunnen ze zien wat hun rapportcijfer is geworden en dit vergelijken met de BN’ers in studio. Ook zijn er statistieken te bekijken: welke stad heeft het best gescoord? En wie heeft er meer Bijbelkennis: de katholieken, de protestanten of … ?

De Grote Bijbelquiz is op zaterdag 24 oktober te zien om 20.20 uur op NPO 2. Bert van Leeuwen en Jacobine Geel presenteren de quiz. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen