Search
Close this search box.

Fresh FM pakt weer uit tijdens Amsterdam Dance Event

Fresh FM brengt van maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober voor de negende maal ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’. Tijdens deze week komt Fresh FM live vanuit Amsterdam waar ook het Amsterdam Dance Event plaatsvindt.

In 2006 startte Fresh FM met ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’, naar aanleiding van de populariteit van de Nederlandse dj’s in binnen- en buitenland. Komende week zet Fresh FM de Nederlandse DJ’s nog eens extra in de spotlights tijdens het Amsterdam Dance Event.

Iedere avond zijn er mixsets te horen van diverse bekende Nederlandse DJ’s. Er zijn livesets van en interviews met onder anderen Jay Hardway, Bingo Players, La Fuente, Pep & Rash, Dannic, Ummet Ozcan, Fajah Lourens, Thomas Newson, Mr. Belt & Wezol, Baggi, Curbi, Ruben Vitalis, DJ Jose, Funkerman, Joe Stone, Lucas & Steve, Sam Feldt, Dimitri en Marco V.

Naast ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’ zal Fresh FM op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober ook live uitzendingen verzorgen vanaf het Amsterdam Dance Event.

In Bar 36 Black van het Hampshire Hotel in de Amstelstraat, vlakbij het Rembrandtplein, ontvangt Fresh FM ook (inter)nationale top DJ’s, producers en organisatoren die op het Amsterdam Dance Event aanwezig zijn. De luisteraars worden bijgepraat over wat er op de conferentie gebeurt, er op dit moment in de danswereld speelt en welke feesten tijdens het Amsterdam Dance Event ‘hot and happening’ zijn. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten