Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jandino terug met zaterdagavondshow op RTL4

Medianieuws

Jandino Asporaat is vanaf vanaf 17 oktober, tussen 20.00 en 21.00 uur, wekelijks terug met een zaterdagavondshow op RTL 4 met gastoptredens met BN’ers.

Dubsmashen en lipsyncen: het is dé wereldwijde hype volgens Jandino Asporaat van dit moment. Bekend en onbekend, jong en oud, iedereen doet het volgens de komiek.

Onder leiding van Jandino Asporaat mag iedereen zijn playbackkunsten vanaf zaterdag bij RTL 4 vertonen in dé ultieme, uit deze hype ontstane, Lip Sync-competitie ‘Playback Je Gek!’

Een kassajongen die Nicki Minaj playbackt, twee jonge meiden die een scene van Geer en Goor naspelen of een vriendengroep die de boel op z’n kop zetten als de Spice Girls, alles kan en mag. Van zang en comedy sketches tot het lipsyncen van bekende conferences van bijvoorbeeld Jochem Myjer en Najib Amhali, de acts zijn zeer divers. Hoewel er wel goed Lip Sync-geplaybackt moet worden, is ‘Playback je gek!’ allesbehalve een talentenjacht. Het gaat om de lol. Hoe grappiger, hoe beter. zo vertelt Jandino Asporaat.

Goed doel
Een vast element in iedere show is een gastoptreden van een BN’er die alleen of met collega’s een playback-optreden verzorgt in ruil voor een bedrag van 10.000 euro voor een zelfgekozen goed doel. Zo verschijnt onder ander Wendy van Dijk op de bühne, maar ook de cast van ‘GTST’ verrast de kijker met een te gekke act.

Daarnaast vertoont Jandino zijn playbackkunsten: hij opent de show wekelijks met een eigen act. En zelfs het studiopubliek wordt op de proef gesteld. Ook zij laten hun playbackkwaliteiten zien én bepalen de winnaar van ieder playback duel. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen