Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit zoekt samen met bn'ers naar ultieme kerstlied

Medianieuws

[Update] AvroTros komt met een nieuw tv-programma om alvast in de kerstsfeer te komen. Jan Smit presenteert vanaf 11 november wekelijks om 20.35 uur 'O Dennenboom ' op NPO 3. Samen met de 3JS, Jeroen van der Boom en Dave en Arjan van The Kik gaat hij op zoek naar de ingrediënten van het ultieme kerstlied.

Oude kersthits worden onder de loep genomen en nagespeeld en de beste kerstclips worden geanalyseerd. TV kok Ramon Beuk reist mee en zorgt voor een perfect kerstgerecht omdat koken op tv een trend is.

Om in de juiste stemming te komen strijkt het gezelschap neer in een Zweedse blokhut die gaandeweg wordt omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Hier hopen ze volgens de omroep antwoord te krijgen op de vraag welke ingrediënten nodig zijn voor het ultieme kerstlied. Om inspiratie op te doen gaan de mannen kijken hoe de lokale bevolking zich voorbereidt op het kerstfeest en gaan ze op zoek naar de Kerstman.

Serious Request
Vanuit hun eigen kersthut beluisteren ze bekende kersthits en ondernemen ze diverse activiteiten om zo uiteindelijk, in zes afleveringen, tot een nieuwe kersthit te komen. De opbrengst van deze single gaat -geheel in het kader van de kerstgedachten- naar Serious Request. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen