Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laatste seizoen ‘Divorce’ eerder te zien bij Videoland

Medianieuws

Om meer kijkers naar de online videodienst Videoland te trekken biedt RTL het laatste vierde seizoen van ‘Divorce’ eerder aan bij Videoland. Vanaf 8 december zijn alle 12 afleveringen vooruit te kijken voor abonnees van Videoland, een maand eerder dan op televisie.

Daarnaast zijn ook seizoen 1 t/m 3 te zien bij Videoland voor 9,95 per maand. Vanaf zondag 3 januari 2016 wordt de dramaserie weer wekelijks uitgezonden bij RTL 4. Hierin komen de drie losbandige vrijgezellen weer terug.

Divorce
Na bijna een jaar zijn Boudewijn (Jeroen Spitzenberger), Joris (Waldermar Torenstra) en David (Dirk Zeelenberg) weer terug. Aan het einde van seizoen drie bleven de mannen behoorlijk gehavend achter: Keert Joyce nog terug uit Griekenland met Joris’ kinderen? Komt Boudewijn toch nog samen met zijn Sophie? Sluiten David en Tamar vrede? Deze en andere vragen worden beantwoord in het vierde seizoen van de succesvolle dramaserie.

Bovendien maken twee nieuwe vrouwen hun opwachting in de serie: Karina Smulders (o.a. ‘Bride Flight’ en ‘Familie Kruys’) die als Bibi onweerstaanbaar is voor alle mannen, en Sandra Mattie (o.a. ‘De Fractie’ en ‘De Verbouwing’) die als Selly valt voor de zachte verzorgende kant van David.

Vanaf 1 december zijn series en films voor Videoland abonnees ook te zien op de nieuwe Apple TV. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen