Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-zender Rai Uno is terug bij Delta in Zeeland

Medianieuws

Kabelexploitant Delta zal per 1 februari het Italiaanse Tv-kanaal Rai Uno in het Buitenlandpakket opnemen, dit ter vervanging van Mediaset Italia. Het laatstgenoemde kanaal is per 1 januari van het scherm verdwenen. Eerder was Rai Uno onderdeel van het Buitenlandpakket en door de abonnees is veelvuldig gevraagd om de terugkeer van Rai Uno.

Tv-zender Rai Uno is terug bij Delta in Zeeland De zender is daarom nu weer terug en zal vanaf 1 februari 2016 te ontvangen zijn op kanaal 524.

Per 1 oktober 2015 is MBPA al de nieuwe vertegenwoordiger van de kanalen Rai1, Rai2, Rai3, Rai News, Rai Storia en Rai Scuola.

Naast deze zes Rai-kanalen heeft MBPA ook de beschikking over drie Italiaanse voetbalkanalen; Roma TV (AS Roma), J-TV (Juventus) en Lazio Style (SS Lazio).

Directeur André Vroegindeweij van MBPA: "Wij zijn enorm blij dat Delta heeft besloten Rai Uno terug te brengen in haar buitenlandpakket. Mede omdat na onderzoek is gebleken dat Rai Uno in zeer hoge mate gewaardeerd wordt door de inwoners van Italiaanse afkomst in Nederland. Wij zijn er trots op dat Rai Uno weer terug is bij Delta en hopen dat Ziggo en KPN niet zullen achterblijven." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen