Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prem Radhakishun draait ook Nederlandstalige muziek op Radio 1

Medianieuws

Zendermanager Basyl de Groot had afgelopen week Harm den Besten geschorst. De 3FM deejay draaide twee uur lang Nederlandstalige muziek zonder te overleggen. Maar BNN directeur Gerard Timmer draaide de schorsing meteen terug. Radio 1 presentator Prem Radhakishun vond het een vreemde actie. Daarom draaide hij ook een uur lang Nederlandstalige muziek.

Prem Radhakishun draait ook Nederlandstalige muziek op Radio 1Nederlandstalige muziek
Prem Radhakishun, presentator van het radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op Radio 1, heeft daarom in de nacht zondag op maandag hetzelfde gedaan als de 21-jarige Harm den Besten op 3FM.

Prem steunt 3FM deejay
Prem steunde de 3FM deejay door één uur lang (tussen 01.00 en 02.00 uur) alleen maar Nederlandstalige (smartlappen)muziek te draaien.

De Powned presentator is het namelijk niet eens met het beleid van de NPO. Interim zendermanager Basyl de Groot mocht de 3FM deejay niet zomaar schorsen. De Groot gaat daar helemaal niet over niet.

Mislukte zendermanager
Volgens Prem, sinds januari 2016 te horen op Radio 1, is Basyl de Groot een 'mislukte zendermanager' die in de catogorie K, L of M 7000,00 tot 10.000,00 bruto plus 8% vakantiegeld en een waarnemingstoeslag verdiend. Veel te veel om dit soort fouten te maken volgens de presentator.

Gevolgen?
Of de actie ook gevolgen heeft voor de 54-jarige Radio 1 presentator van Powned is nog niet bekend. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen