Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS6 trapt voetbalmaand maart af met halve finales KNVB Beker

Medianieuws

De tv-kijker kan in maart bij SBS6 op acht avonden live topvoetbal kijken. De ‘volkssport nummer 1’ komt voorbij in de vorm van het toernooi om de KNVB Beker, de UEFA Champions League en twee oefenwedstrijden van het Nederlands elftal.

SBS6 trapt voetbalmaand maart af met halve finales KNVB Beker Het voetbal in maart start met de twee halve finales voor de KNVB Beker. De amateurs van VVSB uit Noordwijkerhout nemen het op woensdag 2 maart (20.20 uur) op tegen FC Utrecht. De dag hierna speelt Feyenoord (20.20 uur) thuis in de Kuip om een finaleplaats tegen AZ.

Beide uitzendingen komen rechtstreeks vanuit het stadion en worden gepresenteerd door Wytse van der Goot. Voor de wedstrijdanalyse wordt hij bijgestaan door Gert Jan Verbeek en het commentaar bij de duels is van Leo Oldenburger. Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten doen de interviews aan het veld.

De week hierna gaan de returns van de achtste finales van de UEFA Champions League van start, waarbij PSV op dinsdag 15 maart (20.00 uur) weer in actie komt. De voetbalmaand maart wordt bij SBS6 afgesloten met twee oefenwedstrijden (25 en 29 maart) van het Nederlands elftal. Eerst voetbalt de selectie van bondscoach Danny Blind in de Amsterdam ArenA tegen Frankrijk, vier dagen later komt ‘Oranje’ op het heilige gras van Wembley uit tegen het nationale team van Engeland. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen