Search
Close this search box.

BNR Nieuwsradio start radioprogramma zonder presentator

BNR Nieuwsradio start maandagavond (7 maart) een nieuw radioprogramma zonder interviews en zonder presentator. ‘BNR Brainstorm’ wordt wekelijks uitgezonden van 19.00 tot 19.30 uur.

‘BNR Brainstorm’ is een nieuw programma in een format zoals dat nog niet op de Nederlandse radio bestaat. “De knappe koppen, denkers uit verschillende disciplines, buigen zich wekelijks over een kwestie waar je onmogelijk zelf het antwoord op vindt.”

“Als luisteraar ben je toeschouwer van de brainstorm, hoor je het idee groeien en tot een oplossing komen. Het inspireert om buiten de gebaande paden te denken.” Harmke Pijpers voorziet de sessie van commentaar. De eerste uitzending draait om het vraagstuk ‘Hoe bouwen we, from scratch, de beste universiteit ter wereld?’.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Met BNR Brainstorm brengen we een heel nieuw soort radioprogramma. Er is geen draaiboek en geen presentator. Het brainstormteam gaat geen issue uit de weg en komt uiteindelijk met verschillende technieken tot een oplossing. Met Harmke Pijpers als voice-over wordt dit niet alleen een inspirerend, maar zeker ook een vrolijk programma.” [Radiowereld.NL]