Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slam in actie voor KWF Marathonweken

Medianieuws

Het landelijke radiostation Slam staat vrijdag (15 april) van 12.00 uur ‘s middags tot 19.00 uur ‘s avonds volledig in het teken van de Slam MixMarathon voor de KWF Marathonweken. De actie is een initiatief van Slam met steun van acteur en dj Ruud Feltkamp.

Slam in actie voor KWF Marathonweken Slam wil op deze manier het KWF en de KWF Marathonweken steunen en het goede doel onder de aandacht brengen bij de luisteraars. Onder andere dj’s Dyna, Kris Kross Amsterdam, The Him en  Ruud Feltkamp mixen tracks live vanuit de Slam Studio.

Ruud Feltkamp aka DJ Rudi Feral: "1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker en ik hoop met deze marathon jongeren bekend te maken met KWF." Ruud zal zelf de marathon afsluiten, door het laatste uur voor zijn rekening te nemen.

Feltkamp is niet de eerste BN'er die in actie komt voor het KWF. Radio 2-deejays Gerard Ekdom en Bart Arens houden volgende week ook een radiomarathon voor het KWF.

Marathon Live op NPO1
Woensdag 20 april is om 20.30 op NPO 1 de TV – Show `Marathon Live`, gepresenteerd door Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt. Vanuit Almere ontvangen de presentatoren initiatiefnemers van verschillende acties en wordt de opbrengst van de KWF Marathonweken bekend. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen