Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Humberto Tan neemt 'Het zijn net mensen' over van Paul de Leeuw

Medianieuws

Het tweede seizoen van de komische spelshow ‘Het Zijn Net Mensen’ gaat op zaterdag 30 april om 21.25 uur van start met een nieuwe bezetting inclusief een nieuwe presentator. Humberto Tan neemt het stokje over van Paul de Leeuw, die het eerste seizoen nog maakte voor RTL 4.

In het leslokaal van de wetenschapper Charles Darwin neemt dit keer natuurliefhebber Humberto Tan de presentatie voor zijn rekening.

Samen met de nieuwe teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels duikt Humberto Tan de wondere wereld van de fauna in. Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk waren in het vorige seizoen de teamcaptains. Boswachter en kenner van het dierenrijk Arjan Postma is er dit seizoen ook weer bij.

Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains. Onder anderen Merel Westrik, Lieke van Lexmond, Nicolette Kluijver, Jandino Asporaat, Babette van Veen, Leontien van Moorsel, Kasper van Kooten en Nance Coolen mogen langs komen om de meest opmerkelijke dierenvragen te beantwoorden.

In verschillende spelrondes als ‘Hoe Een Koe Een Haas Vangt’ en ‘Maak Dat De Kat Wijs’ moeten de teams hun best doen om zo goed mogelijk antwoord te geven. Arjan Postma geeft op zijn beurt tekst en uitleg. Het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van de dieren is vaak verrassend klein. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen