Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt strijden tegen kanker

Medianieuws

Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt gaan woensdag (20 april) met Nederland de strijd aan tegen kanker. 'Marathon Live' wordt vanaf 20.30 uur uitgezonden op NPO 1. Op deze dag geeft Gerard Ekdom op Radio 2 ook de hele dag aandacht aan de ‘KWF Marathonweken’.

Tien weken lang hebben bekende en onbekende Nederlanders door heel Nederland marathons georganiseerd voor hun dierbaren. In het tv-programma 'Marathon Live' onthalen Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt actievoerders, spreken zij kankeronderzoekers en maken zij de totaalopbrengst van de KWF Marathonweken bekend.

NPO2
In Marathon Live komen verschillende marathons tot een ontknoping. Zo duikt Olympisch kampioen Maarten van der Weijden met tientallen deelnemers het zwembad in voor een zwemmarathon van 42 kilometer.

Joris Linssen neemt speciaal voor Marathon Live nog één keer plaats achter het stuur van een taxi en zanger Roel van Velzen verruilt in zijn straatmuziek-marathon de theater- en concertzalen in voor de straat.

Radio 2
Radio 2 staat op woensdag 20 april ook volledig in het teken van de ‘KWF Marathonweken’.

Zo presenteert Gerard Ekdom van 06.00 tot 22.00 uur live vanuit het plein in Almere een radiomarathon en fietst Wouter van der Goes 165 kilometer rondom het Markermeer op de oude herenfiets van zijn overleden vader. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen