Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VK: Nieuwe co-hosts voor ochtendshow Capital FM Londen (audio)

Medianieuws

De ochtendteam van Capital FM in Londen is weer op volle sterkte. Sinds enige tijd schuiven George Shelley en Lilah Parsons aan naast Dave Berry. Shelley en Parsons vervangen Lisa Snowdon, die eind vorig jaar vertrok. Maandag is de hitzender een uitgebreide reclamecampagne gestart voor de nieuwe ochtendshow.

Lisa Snowdon besloot eind vorig jaar dat het na 7 jaar lang vroeg opstaan mooi was geweest en besloot te stoppen als co-host van “Capital Breakfast.

Capital FM heeft echter besloten om niet één, maar twee nieuwe co-hosts aan te stellen naast Dave Berry: George Shelley en Lilah Parsons. Shelley is een Engelse zanger en zat in het verleden in de jongensband “Uniun J.” Parsons is sinds 2013 veejay bij MTV. Daarnaast doet ze ook veel modellenwerk.

Beide co-hosts zijn al enige tijd te horen tijdens de ochtendshow, alleen niet elke dag. Naast Shelley en Parsons schoof namelijk ook presentatrice Ferne McCann regelmatig aan als co-host.

Inmiddels is besloten dat Shelley en Parsons de nieuwe vaste co-hosts worden van Capital Breakfast. Om het nieuwe team bekend te maken bij het publiek is Capital een uitgebreide reclamecampagne gestart. Onder het motto “A Seriously Hot Breakfast” is het drietal te bewonderen op vele billboards en dubbeldekkers in de stad.

Capital Breakfast is met ruim een miljoen luisteraars per week de populairste lokale ochtendshow van Londen.

Een nieuwe samenstelling van het ochtendteam is niet de enige wijziging die Capital recent doorvoerde in haar programmering. Pandora Christie verliet vorige maand het station. Haar tijdsslot tussen 10 en 13 uur wordt nu ingevuld door Ant Payne. De vroege avondshow wordt nu gepresenteerd door Roman Kemp, terwijl voormalig JLS-zanger Marvin Humes de late avond voor zijn rekening neemt. [Radio.NL]

Luister hier naar een aircheck van Capital Breakfast:

Gerelateerde Artikelen