Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marathon op Radio 2 voor KWF gaat door tot 22 uur vanavond

Medianieuws

De deejays van Radio 2 houden vandaag samen met luisteraars een radiomarathon voor onderzoek tegen kanker als afsluiter van de KWF Marathonweken. Gerard Ekdom is sinds vanmorgen 06.00 uur de host vanuit Almere.

Marathon op Radio 2 voor KWF gaat door tot 22 uur vanavond Tot 22.00 uur houdt Ekdom samen met verslaggever Bart Arens de luisteraars op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens de zestien uur durende radiomarathon.

Overal in het land worden momenteel marathonacties gehouden waar ook de de deejays van Radio 2 aan doen mee. Gerard en Bart hebben contact met hen, vanuit de Marathon Headquarters op de Esplanade in Almere.

Luisteraars mogen vandaag ook langskomen in de studio van Radio 2. Dit kan om in actie te komen, of om een verhaal te vertellen over KWF. Het is ook mogelijk om het KWF te seunen door via SMS de tekst ‘RADIO 2’ te sturen naar 4443 (3 euro per bericht).

Marathons
De deejays doen hun eigen marathons voor KWF. Zo fietst Wouter van der Goes vandaag rond het Markermeer op de fiets van zijn vader, haalt Stefan Stasse geld op met een open podium marathon en doet Frank van ’t Hof de hele dag karweitjes voor heitjes.

Marathon Live
Annemieke Schollaardt en Caroline Tensen presenteren woensdagavond op TV om 20.30 uur ‘Marathon Live’ op NPO 1. Ze ontvangen mensen die acties zijn gestart en de einduitslag wordt bekendgemaakt. Ook zijn er indrukwekkende verhalen van patiënten en onderzoekers. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen