Kies je favoriete radiostation

Dossiers

20e editie L1mbo Top 100 op Hemelvaartsdag op L1 Radio

Medianieuws

De regionale omroep L1 uit Limburg zal op Hemelvaartsdag (5 mei) traditiegetrouw de L1mbo Top 100 uitzenden. Dit is een hitlijst met de beste 100 Limburgse platen aller tijden, samengesteld door de Limburgse omroep met hulp van kijkers en luisteraars.

Deze traditie begint in 1997 als toenmalig eindredacteur nieuws Karel Siebers een idee zoekt om Hemelvaartsdag een originele invulling te geven. Inmiddels is L1 toe aan de 16de editie van dit evenement. De elf uur durende radio-uitzending op Hemelvaartsdag begint om 8:00 uur.

Presentatoren Tom Doesborg, Tim op het Broek, Ruud Kleinen en Henk Hover nemen afwisselend achter de microfoon plaats. Vlak voor 19:00 uur wordt de nummer 1 bekendgemaakt.

TV-Programma
Een groot deel van de radio-uitzending is gedurende de hele dag te volgen op L1 TV. “We hebben bij L1 natuurlijk een enorm videocliparchief. We proberen zoveel mogelijk clips van liedjes uit de lijst op TV te laten zien. Tussen 9:00 en 13:00 uur kun je op L1 TV meekijken in de radiostudio. Ook bij de ontknoping, rond 18:45 uur zullen we live mét camera aanwezig zijn”, zo vertelt Henk Hover. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen