Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Erdbrink nieuwe presentator Zomergasten

Medianieuws

Thomas Erdbrink is de nieuwe presentator van het avondvullende interviewprogramma Zomergasten. Erdbrink volgt hiermee Wilfried de Jong op, die sinds 2013 aan het tv-programma verbonden was. Zomergasten is van 31 juli tot en met 4 september iedere zondagavond om 20.15 uur te zien op NPO 2.

Thomas Erdbrink nieuwe presentator Zomergasten De journalist van onder andere de Volkskrant en de New York Times werd landelijk bekend toen hij te zien was in de docuserie 'Onze Man in Teheran', over het dagelijks leven van Erdbrink in Iran en zijn werk als correspondent.

Thomas Erdbrink: “Ik had niet verwacht als presentator voor zomergasten te worden gevraagd, maar ik heb er verschrikkelijk veel zin in.

Waar ter wereld bestaat het nog om een avond lang écht te praten met de interessantste mensen van het land, live op televisie? Ik ga mijn best doen om de juiste vragen te stellen.” [Radio.NL]

Zomergasten is een drie uur durend live interviewprogramma waarin een gast zijn favoriete beeldfragmenten kiest en daarover wordt geïnterviewd.

Sinds 1988 werd VPRO Zomergasten achtereenvolgend gepresenteerd door: Peter van Ingen, Freek de Jonge, Wim T. Schippers, Hanneke Groenteman, Adriaan van Dis, Joost Zwagerman, Connie Palmen, Joris Luyendijk, Bas Heijne, Margriet van der Linden, Jelle Brandt Corstius, Jan Leyers en Wilfried de Jong.

Gerelateerde Artikelen