Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roparunradio 2016 ook te beluisteren via DAB+

DAB

Roparunradio start vanaf vrijdagavond (13 mei) weer met een nieuwe editie van Roparunradio. Het evenementenradiostation, dat helemaal wordt gerund door vrijwilligers, is de eerste evenementenradiozender van Nederland die te beluisteren is via DAB+ via het netwerk van MTVNL.

Roparunradio 2016 ook te beluisteren via DAB+ Daarnaast is de uitzending te beluisteren via 20 lokale radiofrequenties langs de beide Roparunroutes en te zien via Roparunradio TV.

Online meekijken met Roparunradio is ook mogelijk.

25-jarig jubileum
De uitzending van Roparunradio start vanwege het 25-jarig jubileum van de Roparun, op vrijdag 13 mei met een terugblik op de Roparungeschiedenis.

Vanaf zaterdagochtend wordt er non-stop verslag gedaan van de Roparun schuiven er veel gasten aan in de glazen studio van Roparunradio. Op maandag staat de studio aan de route die de Roparunners lopen richting de finish op de Coolsingel in Rotterdam. De uitzending start op vrijdagavond om 19.00 uur en duurt tot maandag 16 mei 19.00 uur.

Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen