Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe programmering voor Wild FM

Medianieuws

De Noord-Hollandse zender Wild FM start maandag 30 mei met een nieuwe programmering. Verschillende deejays krijgen een andere plek in de programmering. Daarnaast zijn er ook nieuwe stemmen op de zender te horen.

Nieuwe programmering voor Wild FM Een ingrijpende wijziging heeft inmiddels al plaatsgevonden. Patrick Coelho presenteert voortaan de dagelijkse ochtendshow tussen 7 en 10 uur. Hij heeft het stokje overgenomen van Stefan de Groot.

Tussen 10 en 16 uur blijft de programmering ongewijzigd met Wouter Kooiman en Theun Herder. Vanaf 16 uur gaat het complete schema om. Zo presenteert Matthieu Schotvanger vanaf 30 mei de middagshow op Wild. Hij wisselt stuivertje met Ivo Pasveer. Nieuw is ook dat de middagshow tot 18 uur gaat duren. Pasveer neemt daarna tot 20 uur plaats achter de microfoon.

Het avondblok tussen 20 en 22 uur gaat gepresenteerd worden door Stefan Kollaart. Momenteel presenteert hij samen met de vrouwelijke Wild FM stationvoice Dinja Pannebakker een nachtshow in het weekend. Kollaart blijft ook met Pannebakker een programma presenteren, maar dan op zondagavond tussen 20 en 22 uur.

Weekend
De nachtshow in het weekend tussen 0 en 2 uur wordt overgenomen door Nick Velderman, die in het verleden te horen was op RTV Purmerend en Zaanradio. Een andere nieuwe stem in het weekend is Minke Essen. Zij maakte tot voor kort deel uit van BNN University, het opleidingstraject van de gelijknamige publieke omroep. Essen gaat op zaterdag en zondag tussen 12 en 14 uur presenteren.

Daarnaast blijven ook René Dupon, Dick Liefting en de weekendmixen te horen op de radiozender. Ook krijgen Wouter Kooiman en Ivo Pasveer aanvullende programma’s in het weekend.

Wild FM maakte in september vorig jaar een frisse nieuwe start. Na maandenlang veel non-stop muziek werd er gestart met een nieuwe gepresenteerde programmering. Daarnaast verhuisde de zender naar een andere locatie en vonden er achter de schermen wijzigingen in het management plaats. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen