Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Welke prominente Nederlander wordt deze zomer De slimste mens?

Medianieuws

Wie wordt in de zomer van 2016 'De slimste mens'? Vanaf maandag (25 juli) keert de kenniskwis 'De slimste mens' weer terug op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena.

In de eerste uitzending (25 juli om 20.25 uur) spelen schrijfster Esther Gerritsen, GTST-actrice Dilan Yurdakul en RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen tegen elkaar.

Dit jaar doen o.a. mee: 3FM presentator Frank van der Lende, oud-Lingo presentator Francois Boulangé, acteur Frank Lammers, actrice Jacqueline Blom, D66-politica Stientje van Veldhoven, oud-schaatser Ben van der Burg en de in opspraak geraakte tv- en radiopresentatrice Sylvana Simons.

De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering trekt de kenniskwis veel kijkers. In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen