Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe middagshow voor Capital FM Londen

Medianieuws

Capital FM blijft sleutelen aan haar programmering. Kersverse aanwinst Will Manning krijgt promotie en presenteert vanaf maandag 20 juni de dagelijkse middagshow op Capital FM Londen. Manning neemt het stokje over van Greg Burns, die de zender na acht jaar verlaat en naar Sydney vertrekt.

Nieuwe middagshow voor Capital FM Londen Manning (foto) is sinds kort op invalbasis te horen op Capital FM, maar wordt nu al gepromoveerd naar primetime.

Naast de dagelijkse middagshow in Londen gaat de deejay ook een show in het weekend op het hele Capital FM-netwerk presenteren.

Naast Londen zendt Capital FM uit in grote steden als Birmingham, Manchester, Liverpool, Newcastle en Glasgow.

Voordat Manning aan de slag ging bij Capital was hij te horen rivaal Kiss, het digitale zusje The Hits en de urban zender BBC Radio 1Xtra.

Op Capital FM Londen neemt Manning het stokje over van Greg Burns, die de middagshow de afgelopen acht jaar presenteerde. De radiodeejay en komiek verlaat Capital FM voor een nieuwe uitdaging in Australië. Burns presenteert vanaf juli een dagelijkse show op Nova 96.9 in Sydney.

De afgelopen maanden heeft Capital FM al flink gesleuteld aan haar programmering. Zo is Ant Payne sinds kort dagelijks tussen 10 en 13 uur te horen. De vroege avondshow wordt nu gepresenteerd door Roman Kemp, terwijl voormalig JLS-zanger Marvin Humes de late avond voor zijn rekening neemt. Daarnaast heeft de ochtendshow in Londen een nieuwe samenstelling. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen