Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica verhuist 103FM van Lelystad naar Hilversum

[Update] Radio Veronica heeft donderdagmiddag haar zender 103.0 FM verhuisd van Lelystad naar Hilversum. Veronica-baas Erik de Zwart was live aanwezig bij het aanzetten van de zender in de toren van Hilversum. De verhuizing van de zender moet voor een verbetering van de ontvangst in Midden-Nederland gaan zorgen.

Radio Veronica verhuist 103FM van Lelystad naar Hilversum Radio Veronica deed het verzoek tot verhuizing in het kader van “Gedragslijn netverbetering FM.

In april werd de verhuizing goedgekeurd door het Agentschap Telecom.

Omdat de verhuizing van de zender van Lelystad naar Hilversum weer voor wat dekkingsgaten in de kop van Noord-Holland en het noorden van Flevoland zorgt, heeft Radio Veronica ook twee nieuwe steunzenders in gebruik genomen.

In de regio Hoorn is het station nu te horen op 103.2 FM. Binnenkort wordt in Emmeloord een steunzender aangezet op 103.3 FM.

Erik de Zwart, Station Director en deejay Radio Veronica: “De ontvangst liet in bepaalde gebieden te wensen over. Door de verhuizing van de zender naar Hilversum kunnen vanaf nu nog meer mensen genieten van ons mooie radiostation en dat werd hoog tijd ook.”

BNR en Sublime FM
BNR Nieuwsradio en Sublime FM verbeterden eerder deze week al hun ontvangst in Arnhem. BNR is in en om de stad nu te ontvangen op 99.9 FM, terwijl Sublime uitzendt op 90.5 FM. [Radiowereld.NL]