Kies je favoriete radiostation

Dossiers

FOX Sports gaat de Tweede Divisie uitzenden

Medianieuws

Voetbalfans die een abonnemet hebben op FOX Sports kunnen komend seizoen (2016/17) iedere speelronde 1 live wedstrijd uit de Tweede Divisie volgen, de nieuwe voetbalcompetitie. Tevens is er iedere zondag een programma te zien met de hoogtepunten van alle gespeelde wedstrijden.

FOX Sports gaat de Tweede Divisie uitzenden De Tweede Divisie gaat op zaterdag 13 augustus van start, waarbij FOX Sports om 15.30 uur live verslag doet van de wedstrijd FC Lienden – Jong Vitesse.

Fox Sports heeft de uitzendrechten voor een periode van 5 jaar zeker gesteld. De 14 amateurclubs die toetreden tot de Tweede Divisie zijn tevreden. Die zijn blij dat het amateurvoetbal nu ook aandacht krijgt.

De Tweede Divisie
Met ingang van seizoen 2016/17 krijgt het Nederlandse topvoetbal een nieuwe opzet. Het nieuwe model bestaat uit een Eredivisie, Eerste Divisie (Jupiler League), Tweede Divisie, twee Derde Divisies en vier Hoofdklassen. De Tweede Divisie gaat van start met 18 clubs, een combinatie van de beste amateurclubs en belofteteams van betaald voetbalclubs: AFC, Barendrecht, De Treffers, Excelsior Maassluis, GVVV, HHC, Jong AZ, Jong FC Twente, Jong Sparta Rotterdam, Jong Vitesse, Katwijk, Koninklijke HFC, Kozakken Boys, FC Lienden, Spakenburg, TEC, UNA en VVSB. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen