Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Kammeijer nieuwe presentator Editie NL

Medianieuws

[Update] De 24-jarige Robbie Kammeijer wordt de nieuwe presentator van Editie NL. Hij begint per 1 september bij zijn nieuwe werkgever RTL. De presentator stapt over van de NOS, waar hij onder meer het Jeugdjournaal presenteerde.

Samen met presentatoren Steef van Stiphout, Jetske Schrijver en Margreet Beetsma neemt Robbie in het nieuwe TV-seizoen in wisselende samenstelling plaats achter de Editie-desk. Ook gaat hij aan de slag als verslaggever van het programma.

De anchorman van Editie NL was twee jaar geleden de jongste presentator ooit van het NOS Jeugdjournaal. "Het voelt alsof ik weg ga uit mijn vertrouwde, ouderlijk huis waar ik volwassen ben geworden."

Robbie Kammeijer: "Ik ben heel blij dat ik als presentator en verslaggever word toegevoegd aan het team van Editie NL. Het voelt als een logische stap om bij dit nieuwsprogramma aan de slag te gaan. Een programma dat anders dan alle andere nieuwsprogramma's is, met zowel hard als zacht nieuws, eigen invalshoeken en originele, creatieve reportages. Dat spreekt me enorm aan." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen