Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TV Oost en TV Gelderland doen verslag van Zwarte Cross

Medianieuws

Meer dan 200 bands op 27 verschillende podia verdeeld over drie dagen: muziekliefhebbers komen op het 'Zwarte Cross Festival' in Lichtenvoorde ruimschoots aan hun trekken. In samenwerking met Omroep Gelderland zendt TV Oost op zaterdag 23 en zondag 24 juli een verslag van het festival uit.

Het festival wordt gehouden van vrijdag 22 t/m zondag 24 juli in Lichtenvoorde. De uitzendingen zijn beide dagen te zien om 19.20 uur bij TV Oost. Een verslag en een ruime samenvatting is te zien van de motorcross, waarbij brommers, zwaargewichten en zelfrijdende caravans over de baan schieten.

Op het programma van het Zwarte Cross Festival staan theaterartiesten en bands, van blues, dance en reggae tot aan feestmuziek. Er zijn dit jaar optredens van onder anderen Douwe Bob, Lucas Hamming en Di-rect.

TV Oost
Het Zwarte Cross festival is op zaterdag 23 en zondag 24 juli te zien bij TV Oost om 19.20 uur en wordt herhaald om 20.20 en 23.20 uur. De uitzendtijden bij TV Gelderland worden later bekendgemaakt. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen