Kies je favoriete radiostation

Dossiers

NPO Zapp krijgt nieuwe zenderbaas

Medianieuws

De tienjarige Raphaël Zaghdoudi uit Purmerland wordt op 31 augustus voor één dag de baas van NPO Zapp. Hij neemt die dag de leiding van Zapp over van netmanager Suzanne Kunzeler op het Mediapark in Hilversum.

NPO Zapp krijgt nieuwe zenderbaas Uit bijna 4000 aanmeldingen koos de jury hem als winnaar van de 'Zappbaas voor één dag wedstrijd' met zijn kennis van film en tv.

Wat als jij de baas zou zijn van Zapp? Dat is de vraag die NPO Zapp aan alle kinderen van Nederland stelde. Afgelopen maand stuurden kinderen hun motivaties en filmpjes in.

De tienjarige nieuwe zenderbaas werd gekozen door juryleden Suzanne Kunzeler (netmanager NPO Zapp), Shula Rijxman (raad van bestuur NPO), Jochem van Nuhn (chef Zapp Weekjournaal) en Fernando Halman (stem van Zapp).

“Hij is een echte liefhebber van Zapp en we hebben er alle vertrouwen in dat Raphaël voor een mooie programmering gaat zorgen”, aldus de jury. Het resultaat ziet de kijker van Zapp diezelfde dag nog terug tussen 06.30 en 20.00 uur bij NPO Zapp op 3. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen