Kies je favoriete radiostation

Dossiers

België: Peter van de Veire viert 10 jarig jubileum in de ochtend

Medianieuws

De Vlaamse radiodeejay Peter van de Veire viert komende week zijn 10-jarig jubileum in de ochtend. De huidige ochtendman van de publieke hitzender MNM viert dat samen met zijn (voormalige) sidekicks

België: Peter van de Veire viert 10 jarig jubileum in de ochtend Het ochtendavontuur van Peter van de Veire begon op 24 april 2006 bij Studio Brussel. Dat is iets meer dan 10 jaar geleden, maar de deejay heeft tussendoor een korte sabbatical gehad. In januari 2009 stapte hij over naar de hitzender MNM, de opvolger van Donna.

Feestweek
Om zijn 10-jarig jubileum in de ochtend te vieren, organiseert Van de Veire komende week een speciale feestweek.

Van de Veire: “Volgende week vieren we 10 jaar Ochtendshow. Een ochtendshow maak je niet alleen. Je maakt dat samen met een team en vooral: met een heleboel luisteraars. Wij zorgen ervoor dat zij goedgezind opstaan en zij zorgen ervoor dat wij goedgezind een ochtendshow kunnen maken. Al 10 jaar lang. We gaan op zoek naar hun verhalen én hun ochtendgewoontes. Zijn de files veranderd? Staan we anders op? Eten we andere dingen? Luisteren we anders? Het wordt een week die écht samen gemaakt wordt.”

Sidekicks
Tijdens de feestweek schuiven al zijn (voormalige) sidekicks om de beurt aan. Maandag 5 september bijt Sofie Lemaire, die hem bijstond op Studio Brussel, aan. Dinsdag is het de beurt aan Lieselot Ooms, zijn eerste sidekick op MNM. Woensdag volgt Eva Daeleman (MNM 2009-2012), donderdag Nasrien Cnops (MNM 2012-2014) en vrijdag zijn huidige sidechick Julie van den Steen.

vlnr: Nasrien Cnops, Julie van den Steen, Lieselot Ooms, Eva Daeleman en Sofie Lemaire

Goodmorning in the Sky
Elke ochtend zal Van den Steen een vroege luisteraar verrassen met een '10-Jaar-Samen-pakket'. Daarin zitten 10 malle dingen waar de luisteraar gelukkig van wordt én ook echte bloemen.

Zaterdag 10 september is de afsluiting van de feestweek: een extra live-uitzending op 40 meter hoogte samen met luisteraars. “Goodmorning In The Sky” is de ochtendshowvertaling van het inmiddels gekende concept 'eten op grote hoogte'.  Van de Veire verrast luisteraars met een ontbijt, bekende Vlamingen en artiesten. De MNM-luisteraar kan in de week van 5 september kaarten winnen voor Goodmorning in the Sky in Diepenbeek. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen