Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe programmering op zaterdagavond bij Radio Decibel

Het regionale commerciële radiostation Radio Decibel breidt haar ‘Dance Nights’ uit met DJ Jean, een pseudoniem van Jan Engelaar. Daarnaast zijn ook Bob Sinclar (FR) en Roger Sanchez (USA) ook binnenkort te horen op Radio Decibel. De DJ’s zullen vanaf 17 september iedere zaterdagnacht op Radio Decibel te horen zijn met hun shows.

Nieuwe programmering op zaterdagavond bij Radio Decibel Programmaleider Barry Brand: “Jean, Bob Sinclar en Roger Sanchez zijn gevestigde namen en draaien al jaren internationaal en op hoog niveau mee. Ze passen qua sound goed bij ons station en ambities op het gebied van dance.”

Dancemuziek neemt al sinds de start van Radio Decibel een prominente plek in binnen de weekendprogrammering.

Brand: “De dancecultuur wordt door een steeds grotere groep mensen omarmd, dit zie je onder andere terug in de bezoekersaantallen van festivals en dancefeesten. Onze luisteraars bestaan vooral uit 25-plussers die midden in het leven staan, regelmatig een dansfeestje, festival of club bezoeken en de muziek goed kunnen waarderen. We zijn er dan ook erg trots op om deze namen aan onze danceprogrammering toe te voegen.”

De Dance Nights van Radio Decibel worden op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19.00 uur uitgezonden. Onder andere Eric van Kleef, Peter Gelderblom, Selwyn Donia en shows van Latin Lovers en Girls love DJ’s zijn dan te beluisteren. [Radiowereld.NL]