Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL 5 start maandag met dagelijkse reality game show

Medianieuws

In het nieuwe realityprogramma ‘Get The F*ck Out Of My House’ bij RTL 5 gaan vanaf maandag 100 mensen de strijd met elkaar aan in één huis. Ze moeten zich iedere dag weer staande weten te houden in een woning die gefaciliteerd is voor slechts vier personen. Het ultieme doel: als laatste overblijven met 100.000 euro.

De deelnemers worden vanaf maandag (3 oktober) 24 uur per dag door camera’s gevolgd. Ook zijn er twee reporters die dagelijks het huis betreden voor reportages uit het huis. Nicolette Kluijver zal 'Get The F*ck Out Of My House’ iedere dag om 19.10 uur presenteren bij RTL 5.

Spelletjes, groepsopdrachten en uitdagingen zorgen ervoor dat er elke dag geld kan worden gewonnen maar ook kan worden verloren. Samen met het elimineren van deelnemers zorgt dit mogelijk tot spannende momentenen.

Huishoudpot van 100.000 euro
De groep start met 100.000 euro aan huishoudgeld. Van de pot kan in het levensonderhoud worden voorzien maar wel voor exorbitant hoge prijzen. Een kilo fruit kost bijvoorbeeld 50 euro en een verzorgingspakket met deodorant en extra toiletrollen kost 200 euro. De stand van de pot wordt op een geldmeter, die prominent aanwezig is in het huis, bijgehouden. Alle uitgaven en inkomsten zijn hier direct op zichtbaar.

De huisbaas beslist
Iedere week wordt er een stemming gehouden in het huis. Degene met de meest stemmen wordt aangewezen als de huisbaas. De huisbaas heeft de controle over de huishoudpot. De huisbaas mag op een bepaald moment in de week mensen uit het huis sturen met de boodschap “Get The F*ck Out Of My House”.

Echter, de populairste personen verdienen immuniteit. Alle anderen verkeren in de gevarenzone. Soms hoeft er maar één te vertrekken en soms tientallen tegelijk. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen