Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jetske en Pepijn presenteren het Zapp Sinterklaasfeest

Medianieuws

Het duurt nog even voor Sinterklaas en zijn pieten naar Nederland komen. Maar de NPO treft nu al alle voorbereidingen. Kro-Ncrv en Omroep Max laten weten dat het al bekend is wanneer het 'Zapp Sinterklaasfeest' wordt uitgezonden.

Het 'Zapp Sinterklaasfeest' is te zien op woensdag 30 november om 15.30 uur bij NPO Zapp op 3. De herhaling is vrijdag 2 december (16.45 uur), zondag 4 december (13.00 uur) en maandag 5 december (16.35 uur) te zien.

Jaarbeurs in Utrecht
Op zaterdag 26 november en zondag 27 november kunnen Sinterklaasliefhebbers de opnamen van het kinderfeestje bijwonen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit jaar presenteren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg (foto) van de BZT Show het evenement. Tot nu toe komen onder meer B-Brave, Kinderen voor Kinderen en Kisses (de inzending voor het Junior Song Festival) de enige echte Sinterklaas toezingen.

Op de verjaardag van de Sint zijn ook veel bekende Nederlandsers aanwezig zoals Ron Boszhard, Pascal Tan (Het Klokhuis) en verschillende Spangas-acteurs. Voor de kleintjes zijn de Zappelin-vriendjes aanwezig, waaronder Bob de Bouwer en Wendy, Grote Smurf en Smurfin, Kikker en de Teletubbies en Nienke, het gezicht van Zappelin. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen