Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jörgen Raymann vanaf maandag op BNR Nieuwsradio

Medianieuws

Jörgen Raymann start maandagmiddag bij BNR Nieuwsradio. Raymann wordt de opvolger van Ruud de Wild als presentator van het dagelijkse programma 'BNR Ask Me Anything', zo maakte Radio.NL twee weken geleden bekend.

In dit radioprogramma gaat presentator Jorgen Raymann met experts verder op zoek naar antwoorden op diverse vragen van luisteraars.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Jörgen is de perfecte gastheer voor BNR Ask Me Anything. Hij is nieuwsgierig en heeft een groot social netwerk. Bovendien is het een ondernemer en begrijpt hij welke vragen er leven onder onze luisteraars”.

Jörgen Raymann: “Voor mij is het heel leuk om na lange tijd weer radio te doen. Ik vind dat BNR Ask Me Anything zich in korte tijd tot een enorm interessant programma heeft ontwikkeld, waar ik graag aan meewerk. De formule werkt echt als een trein.”

Vanaf 1 november presenteert Jörgen Raymann. Hij vervangt Ruud de Wild die voor veel geld naar Radio 2 gaat. Raymann is voortaan elke werkdag tussen 14.00 en 15.00 uur te horen in 'BNR Ask Me Anything' op BNR Nieuwsradio. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen