Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Journaliste Linda trok jaar lang met Lil' Kleine op voor BNN

Medianieuws

BNN journaliste Linda Hakeboom trok een jaar op met vier Nederlandse sterren. Daarui kwam de nieuwe serie 'Linda’s Mannen' voort. Rapper Lil’ Kleine, danser Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en Youtuber Giel de Winter werden het afgelopen jaar intensief gevolgd.

In haar nieuwe vierdelige docuserie Linda’s Mannen gaat Linda’s persoonlijke zoektocht naar de ware aard van deze succesvolle mannen

Linda vindt ze fascinerend. Allemaal staan ze al op jonge leeftijd aan de top en zijn vastbesloten daar te blijven. Ze hebben veel geld, succes, status, dure auto’s, zijn veel op reis en scoren mooie vrouwen. Linda probeert grip te krijgen op hun leven achter de schermen.

Linda’s Mannen
Linda’s Mannen is vanaf 29 november iedere dinsdag om 22.10 uur te zien bij BNN op NPO3. Voor de eerste aflevering volgt Linda rapper Jorik Scholten, oftewel Lil’ Kleine.

Linda Hakeboom: "Zijn platen veranderen steevast in goud en tienermeisjes vallen bij bosjes voor zijn charmes. Zijn bravoure is bijna on-Nederlands. Linda: ‘Hij fascineert me mateloos. Er is zoveel over hem te doen... Knokpartijen, mediarelletjes, biergooi-incidenten.

De storm aan kritiek die daarbij hoort lijkt hem in eerste instantie niet zoveel te doen. Maar is dat wel zo? Boeit hem dat écht allemaal helemaal niks? Dat wilde ik weten. Ik trek lange tijd met de mannen op. Met Lil’ Kleine ben ik bijvoorbeeld een jaar bezig geweest. Dan krijg je een heel andere band en zie je ze ook op momenten dat ze moe zijn, of in het geval van Lil’ Kleine: dat hij bij zijn oma toastjes met zalm eet en dus helemaal niet in die showbizz-modus zit’." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen