Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tennistoppers World Tennis Tournament bij de NOS op radio en tv

Medianieuws

Ahoy Rotterdam maakt zich op voor het 44e World Tennis Tournament van maandag 13 tot en met zondag 19 februari. De NOS toont de hele week beelden van het toernooi in de Sportjournaals en in Nieuwsuur.

In het tijdelijke indoormekka van het herentennis is de wereldtop sterk vertegenwoordigd met spelers als Wawrinka, Nadal, Cilic, Berdych en Thiem. Ook de Nederlanders Robin Haase en Tim van Rijthoven komen in actie; zij ontvingen een wild card van de organisatie.

Televisie
Extra tennisuitzendingen zijn er ’s avonds laat op donderdag 16 en vrijdag 17 februari op NPO 3. Op zaterdag 18 februari is de halve finale ’s middags live te volgen op NPO 1. Deze uitzending begint om 15.00 uur. De finale op zondag 19 februari is vanaf 15.30 uur live te zien op NPO 1 en in samenvatting in NOS Studio Sport en Nieuwsuur.

Radio
Radioluisteraars worden bediend in de lopende programmering op Radio 1,  zowel overdag als ’s avonds in 'Langs de Lijn en Omstreken'. Het commentaar bij de tenniswedstrijden op radio en tv is van Marcella Mesker, Jan Roelfs en Mark Brasser. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen