Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ochtenddeejay Capital FM Londen vertrekt naar Absolute Radio

Medianieuws

De hitzender Capital FM in Londen moet op zoek naar een nieuwe ochtenddeejay. Dave Berry heeft besloten het vroege opstaan voor de hitzender vaarwel te zeggen. Hij stapt over naar de landelijke pop-rockzender Absolute Radio.

Ochtenddeejay Capital FM Londen vertrekt naar Absolute Radio Berry (38) begon zijn radiocarrière in 2007 bij Capital FM in het weekend. Na een jaar verhuisde hij naar zusterstation Xfm (tegenwoordig Radio X). Hier presenteerde hij onder meer de ochtendshow.

In april 2011 keerde Berry terug op het oude nest. Bij Capital ging hij de ochtendshow in het weekend presenteren. Een half jaar later werd de deejay gepromoveerd en mocht hij de ochtendshow doordeweeks gaan presenteren.

De eerste vier jaar presenteerde Berry de ochtendshow op Capital met Lisa Snowdon. Het afgelopen jaar werd hij bijgestaan door George Shelley en Lilah Parsons. Capital Breakfast is met ruim een miljoen luisteraars per week de best beluisterde lokale ochtendshow in Londen.

Na ruim vijf jaar vroeg opstaan heeft Berry besloten zijn contract met Capital FM niet meer te verlengen. Hij heeft een aanbod van Absolute Radio geaccepteerd om daar aan de slag te gaan.

Wanneer Berry zijn laatste show op Capital presenteert is nog niet bekend. Binnenkort maakt het radiostation bekend wie de nieuwe ochtendman op de zender wordt.

Daarnaast maakt Absolute Radio binnenkort bekend op welk tijdsstip Berry te horen zal zijn op de zender. Binnenkort valt er een gat in de programmering van de pop-rockzender door het vertrek van avonddeejay Geoff Lloyd. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen