Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vijfde seizoen NPO3-hitserie Penoza start in september (filmpjes)

Medianieuws

Penoza V wordt definitief het laatste seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie. De opnames voor het komende seizoen zijn momenteel in volle gang. Het vijfde seizoen van de NPO3-hitserie Penoza is vanaf september 2017 te zien.

Michel Nillesen, Manager Video KRO-NCRV: “Penoza was aanvankelijk bedoeld als eenmalige serie. Inmiddels zijn we met bijna 50 afleveringen toe aan Penoza V en zijn de kijkers steeds meer gaan houden van Carmen van Walraven, haar gezin, Luther en crimineel Berry.”

“Aan de TV-serie komt een eind, maar samen met regisseur Diederik van Rooijen zijn we in gesprek over een bloedstollend spannende speelfilm, waarmee we de Penoza-reeks gedenkwaardig zullen afsluiten", aldus producent Alain de Levita.

Penoza is sinds de eerste uitzending in september 2010 uitgegroeid tot een kijkcijfersucces met wekelijks een miljoen kijkers voor Penoza IV in 2015. De hoofdrollen in Penoza worden vertolkt door Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Loek Peters, Sigrid ten Napel, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Gijs Naber, Niels Gomperts en Stijn Taverne. Andere bijrollen werden gespeeld door bekende acteurs als Thomas Acda, Fedja van Huêt, Marcel Hensema, Eva van de Wijdeven, Willem Nijholt, Jacob Derwig en Barry Atsma. [Radio.NL]

Hoe begon het ook al weer?

En hoe eindigde de laatste aflevering?

Gerelateerde Artikelen